Historie

De roots van Packaginc. gaan terug naar 2002, toen Ronald Vis ArrO design oprichtte als een handelsvehikel naast zijn productiebedrijf Concordia Framing Supplies. ArrO design heeft altijd een vaste plaats behouden naast de verschillende activiteiten die Ronald in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd.

Het concept om ArrO design om te vormen naar Packaginc. met haar bijbehorende nieuwe structuur is ontstaan gedurende het jaar 2011. Na een carrière als sales manager en vervolgens directeur van een groothandel in verpakkingsmaterialen, werkte hij als zelfstandig interim manager en consultant op het gebied van verandermanagement in sales en marketing onder de vernieuwende naam: Radical Management. Uitgangspunt was dat radicale veranderingen vaak nodig blijken te zijn om als bedrijf of organisatie een nieuwe en succesvolle koers te kunnen gaan varen.

Met Packaginc. komen zijn verleden in de Verpakkingsindustrie en Radical Management samen. Door een verregaande voorwaartse integratie in de bedrijfskolom van de verpakkingsindustrie in combinatie met aan de vraagzijde snel veranderende marktomstandigheden, zijn nieuwe bedrijfsconcepten onvermijdelijk om duurzaam de beste prijs/kwaliteit verhouding te kunnen blijven leveren aan u als klant.